Rulada de sfecla rosie cu crema de branza

Ingrediente:
250 grame sfecla rosie fiarta;                                                                                                               3 oua mari;
300 grame branza, telemea de vaca proaspata, cas, daca se poate;
50 grame unt(nepozat) era pus la caldura sa se inmoaie;
350 ml apa minerala, sare;                                                                                                                  50 ml ulei, eu am avut de seminte de struguri, se poate si de floare;                                            o legatura marar verde;                                                                                                                piper;
condimente pentru branza;

Picture 036

Modul de preparare:
Se mixeaza sfecla fiarta pana ajunge un piure fin. Se amesteca intr-un castron sfecla cu ouale, sarea, piperul apa minerala. Apoi se adauga faina si jumatate din ulei pana se ajunge la consistenta compozitiei de clatite, dar putin mai groasa. Se pune din compozitie in tigaia de clatite (cu diametru mai mare) un strat gros din compozitie, cam 5 mm sa aiba stratul grosime. Se intoarce cu ajutorul unui platou si se coace si pe cea de-a doua parte.  Se pune la racit, se procedeaza la fel si cu urmatoare urmatoarea.
Se lasa sa se racoreasca, dar nu sa se raceasca de tot. Clatitele astfel obtinute se aseaza pe folie alimentara, se intinde deasupra branza amestecata cu verdeata si condimentele de branza.Apoi se ruleaza si se da la rece.

Picture 039Picture 042

Picture 047

Picture 053Picture 056Dupa doua ore se poate taia si veti putea servi o rulada aperitiv delicioasa si foarte aspectuasa, ii sta asa de bine pe masa! 🙂

Picture 073

Picture 082

Picture 085Pofta buna!

Anunțuri

4 gânduri despre „Rulada de sfecla rosie cu crema de branza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s