Drob de pasare

Stiti povestea cu pregatirea gustarilor sanatoase  pentru pachet, v-am spus-o deja, asa ca ma apuc de treaba fiindca pentru maine nu prea avem ce sa luam la pachetel si doar n-o sa-mi stric firma, sa ma duc sa cumpar.🙂    Cum in frigider stransesem  organe suficiente pentru un drob (de la pasarile sacrificate din ograda proprie)  am hotarat ca le-a venit timpul. Asa ca le-am adus pe masa si m-am apucat de joaca, fiindca se face usor, ca si cand te-ai juca…Dar sa aducem jucariile:                                                                                                 1 kg. organe pasare (ficat, inimi, pipote)                                                                                    200 grame piept de pui                                                                                                                      4 oua mari                                                                                                                                             1 legatura marar                                                                                                                                   1 legatura patrunjel                                                                                                                              3 legaturi ceapa verde                                                                                                                     piper, cimbru, sare, dupa gust, o foaie de dafin                                                                               Mod de preparare:                                                                                                                         Se  spala si se pun organele si carnea la fiert in apa cu putina sare si o foaie de dafin.  In timp ce acestea fierb se toaca mararul, patrunjelul si ceapa vede. Atentie, nu se fierb prea tare, se scot si se lasa la racit dupa care se taie marunt.Amestecam intr-un castron totul: carnea, organele, ouale, verdeturile. Condimentam cu  piper, cimbru, potrivim de sare si asezam totul in tava, eu am folosit una de silicon si nu trebuie unsa.Se coace in cuptor preincalzit la 180 de grade aproximativ o jumatate de ora. Tava aceasta are model ondulat pe fund si eu l-am rasurnat.Il toleram usor si il servim cu placere in orice anotimp. Cum se strang organe suficiente, ne si suflecam manecile si se face, asta e, daca ne place!                                                             Cateodata il inzestram cu oua fierte pe mijloc… bun, bun!Sa aveti pofta, poate e bun si la voi!

4 thoughts on “Drob de pasare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s